Ζαν Σαρλ: «Είσοδος στα play – offs ο πρώτος στόχος στην Euroleague»
Ετικέτες:

Ζαν Σαρλ: «Είσοδος στα play – offs ο πρώτος στόχος στην Euroleague»

 newsroom

  |  14.09.2021 | 18:00

Μπορεί η νέα σεζόν να είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό, όμως σύμφωνα με όσα είπε ο Λιβιό Ζαν –Σαρλ οι στόχοι των Πειραιωτών δεν άλλαξαν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούν, με τον Γάλλο ψηλό να κάνει ειδική αναφορά στον Μουσταφά Φαλ και την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα […]

Μπορεί η νέα σεζόν να είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό, όμως σύμφωνα με όσα είπε ο Λιβιό Ζαν –Σαρλ οι στόχοι των Πειραιωτών δεν άλλαξαν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούν, με τον Γάλλο ψηλό να κάνει ειδική αναφορά στον Μουσταφά Φαλ και την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Δεν νομίζω ότι οι στόχοι μας είναι καινούργιοι, πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε σταθερά ψηλά και επιδιώκουμε συνεχώς να φτάνουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Θα πάμε τη σεζόν βήμα-βήμα, με πρωταρχικό στόχο την είσοδο στα playoffs της Ευρωλίγκας, το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο».
Για την συμμετοχή στη Basket League: «Είναι κάτι καινούργιο για εμάς που βρισκόμασταν και πέρσι εδώ, είναι αρκετά καλή εξέλιξη».

Για την παρουσία του Μουσταφά Φαλ: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σεζόν για εμένα, αφού είμαστε και οι δύο Γάλλοι. Είμαι πού χαρούμενος που θα αγωνιζόμαστε μαζί για τον Ολυμπιακό».