Ζαγκλής για Ίβκοβιτς: «Από τα σπουδαιότερα μυαλά στην ιστορία του μπάσκετ»

Ζαγκλής για Ίβκοβιτς: «Από τα σπουδαιότερα μυαλά στην ιστορία του μπάσκετ»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  16.09.2021 | 19:52

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» σήμερα, Πέμπτη (16/09) από τη ζωή έδωσε ο Ανδρέας Ζαγκλής. Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον «Ντούντα», τονίζοντας ότι αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα μυαλά στην ιστορία του μπάσκετ. Αναλυτικά το μήνυμα του: «Η οικογένεια της FIBA θρηνεί το […]

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» σήμερα, Πέμπτη (16/09) από τη ζωή έδωσε ο Ανδρέας Ζαγκλής.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον «Ντούντα», τονίζοντας ότι αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα μυαλά στην ιστορία του μπάσκετ.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Η οικογένεια της FIBA θρηνεί το χαμό ενός από τα σπουδαιότερα μυαλά στην ιστορία του αθλήματος του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Λίγοι άνθρωποι άφησαν τόσο ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους όσο ο προπονητής Ίβκοβιτς και το legacy του θα ζει μέσα από τις γενιές των προπονητών, των φιλάθλων και των παικτών που επηρέασε. Από τα θριαμβευτικά τρόπαια που κέρδισε με την Εθνική Ομάδα της χώρας του μέχρι και τη μαεστρική τακτικά θρυλική καριέρα του στους ευρωπαϊκούς συλλόγους ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε το στίγμα του στο άθλημα».