Υδραϊκός – πόλο: Νίκησε την Βάλις

Υδραϊκός – πόλο: Νίκησε την Βάλις

 newsroom

  |  25.09.2021 | 22:13

Υδραϊκός - πόλο: Νίκησε την Βάλις. Στο πρώτο ματς στο τουρνουά στη Σερβία, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επικράτησε 13-10.

Στη Σερβία για φιλικά προετοιμασίας βρίσκεται ο Υδραϊκός. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη είναι στο Βελιγράδι, όπου από θα δώσει τρία φιλικά. Το πρώτο ήταν με αντίπαλο την Βάλις. Υδραϊκός – πόλο: Νίκησε την Βάλις.

Η ελληνική ομάδα στο πρώτο της ματς προετοιμασίας στη σερβική πρωτεύουσα έδειξε καλά στοιχεία. Σίγουρα η Βάλις δεν είναι μια ομάδα «φόβητρο», συνεπώς δεν μπορούν να εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Όμως, η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι ακολουθούν δύο πολύ πιο δυνατά τεστ.

Υδραϊκός – πόλο: Μετά τη Βάλις, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας

Κατά σειρά, τα δύο επόμενα φιλικά για τον Υδραϊκό είναι με αντιπάλους την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί τόσο ο Μάκης Βολτυράκης όσο και οι παίκτες του θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του και παράλληλα να διαπιστώσουν τις αδυναμίες τους, ούτως ώστε να δουλέψουν σε αυτές από εδώ και πέρα.

Όμως δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε πώς μια νίκη απέναντι σε μια σερβική ομάδα και ειδικά μέσα στο Βελιγράδι, ακόμα κι αν αφορά φιλικό ματς, είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Κι αυτό δείχνει την καλή δουλειά που κάνουν στον Υδραϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-5, 3-1, 1-4

Βάλιτς: Βιτόροβιτς, Ιτσαγκιτς 1, Μ Ζιβογίνοβιτς 3, Μπ. Γκαβρίλοβιτς, Μ. Γκαβρίλοβιτς, Εγκόροβ 1, Πόρομπιτς, Βούγιτς 1, Κοβάτσεβιτς 1, Τραΐκοβιτς 2, Μίλιτς 1, Νέσιτς, Στογιάνοβιτς.

Υδραϊκός: Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Αλμύρας 3, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 2, Άτζιτς, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Βαλαβάνης 1.