Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι»

Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  28.09.2021 | 08:13

Παναθηναϊκός: Κορυφαίο γκολ αυτό του Χατζηγιοβάνη

Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι». Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για την ομάδα του λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει ένα καλύτερο σύνολο από πέρυσι εξέφρασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Live Sport. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως ο προπονητής του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει συμβάλει αρκετά στην εξέλιξη του παιχνιδιού του. Παράλληλα, έδωσε σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Χατζηγιοβάνης: Οι δηλώσεις πριν από το ντέρμπι

«Δεν νομίζω πως υπάρχει φόβος στα εκτός έδρας ματς, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν θέλαμε να χάσουμε βαθμούς εννοείται αλλά αυτά πέρασαν, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Στόχος μας στο ντέρμπι είναι η νίκη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη. Θα παίξουμε για να νικήσουμε ή, αν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία.

Αν πας απλά για να μην χάσεις, θα χάσεις. Είναι ευκαιρία του καθενός να μείνει στην ιστορία της ομάδας. Πρέπει να πάμε εκεί και να… τρώμε σίδερα. Παίζω για έκτη χρονιά στον Παναθηναϊκό, μεγαλώνω, βλέπω τα πράγματα αλλιώς. Αλλά πρέπει να τονίσω πως ο προπονητής με έχει βοηθήσει πάρα πολύ από τη μέρα που ήρθε και με βοηθάει καθημερινά».