Βουλιαγμένη: Σημαντική επένδυση με την Αγγελίδη

 Δημήτρης Ντζάνης

  |  26.08.2021 | 11:46

Η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης συνεχίζει να ενισχύεται και παράλληλα να επενδύει σε νέες παίκτριες. Όπως η Φοίβη Αγγελίδη που ανακοινώθηκε, με συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η 18χρονη παίκτρια, παίζει κυρίως στη θέση της αμυντικού και κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα της, αφήνοντας τον Νηρέα Χαλανδρίου. Εχει κατακτήσει πλήθος μεταλλίων στα […]

Η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης συνεχίζει να ενισχύεται και παράλληλα να επενδύει σε νέες παίκτριες. Όπως η Φοίβη Αγγελίδη που ανακοινώθηκε, με συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η 18χρονη παίκτρια, παίζει κυρίως στη θέση της αμυντικού και κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα της, αφήνοντας τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Εχει κατακτήσει πλήθος μεταλλίων στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Τελευταία της επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων γυναικών το φετινό καλοκαίρι. Με τη γυναικεία ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου έχει συμμετάσχει μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, από πέρυσι βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας γυναικών.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ν.Ο.Β., δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τα επόμενα χρόνια που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό επιτελείο και να ικανοποιήσουμε όλους τους στόχους μας, προσωπικούς και συλλογικούς».