Βουλιαγμένη: Άλλαξαν τα πλάνα

Βουλιαγμένη: Άλλαξαν τα πλάνα

 Παύλος Σαχτούρης

  |  28.09.2021 | 00:44

Βουλιαγμένη: Άλλαξαν τα πλάνα. Η Ραντνίτσκι δεν ήρθε στην Ελλάδα για προπονητικό καμπ με τον ΝΟΒ. Φιλικό με τη Γλυφάδα την Τρίτη.

Αναπροσαρμογή της προετοιμασίας του ΝΟΒ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κι αυτό διότι ο προγραμματισμός που είχαν κάνει στη Βουλιαγμένη, για κοινή προετοιμασία αυτές τις ημέρες με τη Ραντνίτσκι, πήρε… περίπατο. Η ομάδα από τη Σερβία δεν ήρθε τελικά στην Ελλάδα. Βουλιαγμένη: Άλλαξαν τα πλάνα.

Βουλιαγμένη: Άλλαξαν τα πλάνα της εβδομάδας

Ο λόγος ήταν τα τρία κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στη σερβική ομάδα που έχει πάρει wild card και έχει περάσει απευθείας στη φάση των ομίλων του LEN Champions League. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι της σερβικής ομάδας δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Ματαίωσαν, λοιπόν, την κοινή προετοιμασία με τον ΝΟΒ.

Έτσι, οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης ήρθαν σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους της Γλυφάδας και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό την Τρίτη. Υπάρχει το Σάββατο και το πρώτο ματς για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, εκτός έδρας, με τον ΟΥΚ Βόλου.

Και μετά η προσοχή θα στραφεί αποκλειστικά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του LEN Champions League. Θυμίζουμε πώς ο ΝΟΒ έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο, που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία και θα έχει αντιπάλους την οικοδέσποινα Σόλνοκ, την ιταλική Σαβόνα και την Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο.