Βόλος – Αμπασκάλ: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Βόλος – Αμπασκάλ: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  23.09.2021 | 22:57

Βόλος – Αμπασκάλ: Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας, μετά τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου.

Μία ακόμη νίκη, με 3-0 επί του Ατρομήτου, πανηγύρισε ο Βόλος, με την οποία βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά το τέλος των 3 πρώτων αγωνιστικών. Με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να μη γίνεται από το να εκφράζει την ικανοποίησή του για τους παίκτες του στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, τόνισε ωστόσο πως ακόμη είναι αρχή, κρατώντας χαμηλό προφίλ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη σεζόν.

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και τα όσα τους είπε ο Αχιλλέας Μπέος στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.

Πρέπει να πούμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους».

Για το τι του είπε ο Αχιλλέας Μπέος και τον πανηγυρισμό του:

«Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο, ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Το σήμα της καρδιάς απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».