Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ στον Άρη

Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ στον Άρη

 newsroom

  |  25.09.2021 | 00:54

Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ στον Άρη

Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ στον Άρη. Τα κορίτσια του Κώστα Αρσενιάδη επικράτησαν 3-0 σετ στο φιλικό της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ είναι στη Θεσσαλονίκη για σειρά φιλικών. Τα κορίτσια του Κώστα Αρσενιάδη έδωσαν το πρώτο από τα δύο ματς την Παρασκευή, ενώ η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο. Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ στον Άρη.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Άρη, κάτι που μαρτυρά και το τελικό σκορ, 3-0 σετ για την Ένωση. Οι φιλοξενούμενες από την αρχή του ματς είχαν καλύτερη απόδοση και όσο περνούσε η ώρα τόσο ανέβαζαν… στροφές. Σε ό,τι αφορά τις κοπέλες της ομάδας της Θεσσαλονίκεις, δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση και η ήττα του ήρθε λογικά, βάσει της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ από την αρχή

Οι φιλοξενούμενες πήραν το πρώτο σετ 25-21 και στη συνέχεια ακόμα πιο εύκολα το δεύτερο (25-19) και το τρίτο (25-16) για να πάρουν μια «καθαρή» νίκη. Βόλεϊ Γυναικών: «Διπλό» της ΑΕΚ στον Άρη. Στη συνέχεια, μετά από συμφωνία ανάμεσα στους προπονητές και των δύο ομάδων, έγινε ένα ακόμα σετ προπονητικού χαρακτήρα.

Το Σάββατο υπάρχει το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00. Ένα ακόμα καλό τεστ και για τον Άρη και για την ΑΕΚ. Μετά το τέλος του, η αποστολή της Ένωσης θα πάρει το δρόμο της επιστροφής με προορισμό την Αθήνα.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 16-25.