Βόλεϊ – Φίλιππος Βέροιας: Δυνατά φιλικά κόντρα στον Φοίνικα

Βόλεϊ – Φίλιππος Βέροιας: Δυνατά φιλικά κόντρα στον Φοίνικα

 newsroom

  |  25.09.2021 | 14:19

Βόλεϊ – Φίλιππος Βέροιας: Συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας.

Την προετοιμασία του για την έναρξη της νέας σεζόν συνεχίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας βρίσκονται στην Σύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Φοίνικα, σε δύο πολύ δυνατά φιλικά ματς, από τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, αυτά θα είναι τα πρώτα φιλικά της ομάδας της Βέροιας, μακριά από το «σπίτι» της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Ο διαγώνιος του Φιλίππου, Γιώργος Τζουμάκας, τόνισε σε δηλώσεις του: «Είναι το δεύτερο φιλικό μας, απέναντι σε μία ομάδα που φέτος θα διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους σε ένα πολύ φιλόξενο νησί. Περιμένω να γίνουν δύο πολύ καλά τεστ, με ένα δυνατό αντίπαλο. Για μια ακόμη φορά έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θέλουμε πολύ να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε, να αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα».

Το πρωί της σημερινής (25/09) ημέρας ο Φίλιππος έκανε μια χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο της Σύρου και το απόγευμα στις 16.30 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό, ενώ η ομάδα αναμένεται πίσω στη βάση της τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/09).