Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Τα πολύ πιο δύσκολα είναι μπροστά μας»

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Τα πολύ πιο δύσκολα είναι μπροστά μας»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  14.09.2021 | 08:40

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στη σεζόν. Η «Ένωση» κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε του Ιωνικού με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» προβλημάτισε αμυντικά, καθώς έδωσε χώρο στους Νικαιώτες, οι οποίοι πατούσαν με ευκολία στην περιοχή του Στάνκοβιτς. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης έδειξε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά και […]

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στη σεζόν. Η «Ένωση» κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε του Ιωνικού με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» προβλημάτισε αμυντικά, καθώς έδωσε χώρο στους Νικαιώτες, οι οποίοι πατούσαν με ευκολία στην περιοχή του Στάνκοβιτς.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης έδειξε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός είδε πολλά σημεία που δεν του άρεσαν. Το πρώτο που προβληματισε τον προποητή του «Δικεφάλου» ήταν η αμυντική λειτουργία του πρώτου μέρους.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αμέσως μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια. Ο 51χρονος προπονητής ζήτησε από όλους να παραμείνουν ταπεινοί και προσγειωμένοι μετά την πρώτη τους νίκη. Τη Δευτέρα (13/9) στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς δεν έκανε ομιλία, καθώς θέλησε να αφήσει άπαντες να αποφορτιστούν από το ματς της πρεμιέρας. Σήμερα (14/9) οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο (19/9) ματς του Ηρακλείου ενάντια στον ΟΦΗ.

Η ομιλία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Είναι σημαντική η νίκη που πετύχαμε, γιατί την θέλαμε πολύ. Όμως δεν θα πρέπει αυτό να μας παρασύρει. Δεν πετύχαμε ακόμα απολύτως τίποτα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και κυρίως προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά που κάνουμε και αυτό που θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο. Τα πολύ πιο δύσκολα είναι μπροστά μας».