Βλάνταν Ίβιτς: Μίλησε με ελληνική ομάδα

Βλάνταν Ίβιτς: Μίλησε με ελληνική ομάδα

 newsroom

  |  25.09.2021 | 20:57

Βλάνταν Ίβιτς: Μίλησε με ελληνική ομάδα.

Βλάνταν Ίβιτς: Μίλησε με ελληνική ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός είχε επικοινωνία με σύλλογο της Super League Interwetten που αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

Ένα από τα ονόματα των προπονητών που ακούγονται διαρκώς για τους πάγκους των ομάδων της Super League Interwetten είναι του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβο-Έλληνας τεχνικός μετά την αποχώρησή του από την Γουότφορντ, τον Δεκέμβριο του 2020, εξακολουθεί να μην έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρότι το όνομά του ακούστηκε και το καλοκαίρι για αρκετές ομάδες, εκείνος τηρεί στάση αναμονής και περιμένει μια πρόταση που θα τον καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Βλάνταν Ίβιτς: Μίλησε με ελληνική ομάδα.

Βλάνταν Ίβιτς: Διερευνητική επαφή με κορυφαία ελληνική ομάδα

Ειδικά στην Ελλάδα ο Ίβιτς και καλό όνομα έχει και… άκρες. Πολλές ομάδες του είχαν κάνει κρούση, αλλά ο 44χρονος προπονητής επέλεξε να απαντήσει, με ευγενικό τρόπο, αρνητικά. Τόσο στις προτάσεις από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο. Όπως, όμως, αναφέρει η ιστοσελίδα pagenews.gr, προ λίγων ημερών ήταν σε ανοικτή… γραμμή με μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Super League Interwetten. Ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Άρη.

Η κακή πορεία των «κίτρινων» είχε ανοίξει έντονα το θέμα του διαδόχου του Άκη Μάντζιου, εάν δεν άλλαζε κάτι. Διότι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι Θεσσαλονικείς είχαν μόλις μια ισοπαλία και όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά. Όμως, μετά την πρόσφατη νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές «πάγωσαν». Αν αυτό θα είναι κάτι προσωρινό ή όχι, θα το κρίνει το επόμενο διάστημα μεν, τα αποτελέσματα του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα δε. Βλάνταν Ίβιτς: Μίλησε με ελληνική ομάδα.

Βλάνταν Ίβιτς: Τι απάντησε ο Σέρβο-Έλληνας προπονητής στην ελληνική ομάδα

Στη βολιδοσκόπηση που έγινε από την πλευρά του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Θοδωρή Καρυπίδη και είχε διερευνητικό χαρακτήρα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Βλάνταν Ίβιτς έστειλε το μήνυμά του. Κι αυτό ήταν πώς προτιμά να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να περιμένει μια πρόταση από το εξωτερικό. Μετά από αυτό δεν υπήρξε περαιτέρω επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αλλά το σίγουρο και δεδομένο είναι ένα. Αν υπάρχει θέμα προπονητή για τον Άρη, αν δηλαδή τα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον δεν είναι θετικά,  ο επόμενος προπονητής των «κίτρινων» θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.