Βιγιαφάνιες: «Πότε δεν χτύπησα τον Τάσο, οι δημοσιογράφοι πλάθουν ιστορίες» [pics]

Βιγιαφάνιες: «Πότε δεν χτύπησα τον Τάσο, οι δημοσιογράφοι πλάθουν ιστορίες» [pics]

 newsroom

  |  29.08.2021 | 14:30

Λούκας Βιγιαφάνες και Τάσος Χατζηγιοβάνης παρεξηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (26/8), αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά, ενώ ο Αργεντινός άσος χτύπησε τον Έλληνα εξτρέμ. Ο Αργεντινός παραδέχτηκε ότι υπήρξε διαπληκτισμός με τον συμπαίκτη του, αλλά αρνήθηκε ότι χειροδίκησε σε βάρος του. Μάλιστα, ο Βιγιαφάνιες υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη και το […]

Λούκας Βιγιαφάνες και Τάσος Χατζηγιοβάνης παρεξηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (26/8), αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά, ενώ ο Αργεντινός άσος χτύπησε τον Έλληνα εξτρέμ.

Ο Αργεντινός παραδέχτηκε ότι υπήρξε διαπληκτισμός με τον συμπαίκτη του, αλλά αρνήθηκε ότι χειροδίκησε σε βάρος του. Μάλιστα, ο Βιγιαφάνιες υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον Χατζηγιοβάνη και το απέδωσε στη… φαντασία των δημοσιογράφων. Επιπλέον, ο Βιγιαφάνιες ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην πιστεύουν όσα γράφει ο Τύπος γύρω από εκείνο το συμβάν.

Τα Insta-stories του Λούκας Βιγιαφάνιες:

«Για ότι συνέβη. Θέλω να απολογηθώ στην ομάδα και αυτούς που ήταν παρόντες. Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε μια έντονη λογομαχία αλλά πρέπει να πω ότι δεν χτύπησα τον Τάσο και το ξέρει αυτό.

Είναι λογικό οι δημοσιογράφοι να δημιουργούν ιστορίες και προβλήματα. Το έχουν ανάγκη. Μην πιστεύετε ότι γράφουν».

Βιγιαφάνιες: «Ο Χατζηγιοαβάνης ξέρει ότι δεν τον χτύπησα»
Βιγιαφάνιες: «Ο Χατζηγιοαβάνης ξέρει ότι δεν τον χτύπησα»