Βάτσκε για Χάαλαντ: «Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα για να τον πουλήσουμε»

Βάτσκε για Χάαλαντ: «Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματα για να τον πουλήσουμε»

 newsroom

  |  27.09.2021 | 17:37

Βάτσκε για Χάαλαντ: Η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Ντόρτμουντ σχετικά με το μέλλον του Νορβηγού επιθετικού.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εντυπωσιάζει και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και όπως είναι φυσικό βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, με σχεδόν όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο γερμανικό κανάλι «Sport1» ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Γιόακιμ Βάτσκε, οι «Βεστφαλοί» δεν χρειάζονται τα χρήματα, ώστε να τον πουλήσουν.

Βέβαια, το μέλλον του Χάαλαντ βρίσκεται στα… χέρια του, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και έτσι εκείνος μπορεί να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ ή θα μετακομίσει σε άλλη χώρα, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βάτσκε τόνισε:

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Θα δούμε. Μερικοί «ειδικοί» λένε ότι πρέπει να πουλήσουμε τον Χάαλαντ για τα λεφτά. Αυτό είναι βλακεία. Η απόφαση να πουλήσουμε κάποιον στο σύλλογό μας λαμβάνεται μόνο από τη διοίκηση. Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Έρλινγκ. Εχω καλή σχέση προσωπικά με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Δεν είναι σωστό να πιστεύω ότι ο Ραϊόλα σκέφτεται μόνο τα χρήματα. Σκέφτεται τι είναι καλύτερο για τον ‘Έρλινγκ».