Βασίλης Σπανούλης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά το «αντίο» [vid]

Βασίλης Σπανούλης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά το «αντίο» [vid]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  29.09.2021 | 09:03

Βασίλης Σπανούλης: Ο «Kill Bill» μέσω του λογαριασμού του στα Social Media προσπάθησε να αποτυπώσει τα συναισθήματα του για την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του

Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το «αντίο» μιας προσωπικότητας σαν τον Βασίλη Σπανούλη, με έναν οργανισμό που έχει ταυτιστεί, όπως ο Ολυμπιακός. Τη Δευτέρα (27/9) μέσω συνέντευξης τύπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αποχαιρέτησε τον κόσμο και τον σύλλογο που τον δόξασε.

Ο «Kill Bill» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media προσπάθησε να αποτυπώσει όσα έζησε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του. Ο πρώην διεθνής μπασκετιμπολίστας με την ανάρτηση του ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στα 11 χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, όπως και τον απλό κόσμο που νιώθει καθημερινά την αγάπη του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την ομάδα μου για την μεγάλη τιμή, τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ και όσους ακόμα βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές και η αγάπη του απλού κόσμου που τη νιώθω καθημερινά είναι που με κάνουν να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span)