Βαλκανικό Κύπελλο βόλεϊ: Με Κηφισιά στους άνδρες και Άρη στις γυναίκες

 Αγγελική Βύζικα

  |  18.08.2021 | 21:43

Στο Βαλκανικό Κύπελλο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχει η Κηφισιά και σε αυτό των γυναικών ο Άρης τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (Τετάρτη) η ΕΟΠΕ. Η ομάδα των βορείων προαστίων θα αντιμετωπίσει την τουρκική Χάλκμπανκ και τη σέρβικη Κραγκούγεβατς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Άγκυρα και στην «Baskent Volleyball Hall». Η πρώτη ομάδα του […]

Στο Βαλκανικό Κύπελλο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχει η Κηφισιά και σε αυτό των γυναικών ο Άρης τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (Τετάρτη) η ΕΟΠΕ. Η ομάδα των βορείων προαστίων θα αντιμετωπίσει την τουρκική Χάλκμπανκ και τη σέρβικη Κραγκούγεβατς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Άγκυρα και στην «Baskent Volleyball Hall». Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα συνεχίσει στο Challenge Cup.

Οι γυναίκες του Άρη

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη θα αντιμετωπίσει την τουρκική Αϊντίν, τη σέρβικη Στάρα Πάζοβα, τη Ζάντα από τη Βόρεια Μακεδονία και την Ντρίτα από το Κόσοβο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη και στην «Burhan Felek Volleyball Hall». Η πρώτη ομάδα του γκρουπ θα πάρει το «εισιτήριο» για το Challenge Cup. Το πρόγραμμα και οι ημέρες των αγώνων, για το Βαλκανικό Κύπελλο ανδρών και γυναικών, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.