Ετικέτες: ,

US Open: Εκτός εξ αιτίας του Covid-19 η εμβολιασμένη Κένιν

 Δημήτρης Ντζάνης

  |  26.08.2021 | 10:50

Μετά την τραυματισμένη Σερένα Γουίλιαμς μια ακόμα σημαντική απουσία ήρθε να προστεθεί στο απλό γυναικών του US Open, που αρχίζει την Δευτέρα (30/8) στη Νέα Υόρκη. Αφορά τη Σοφία Κένιν η οποία ανακοίνωσε πως είχε θετικά αποτελέσματα σε εξέταση για τον κορονοϊό. Η Αμερικανίδα τόνισε πως έχει εμβολιαστεί και τα συμπτώματα είναι ήπια. Hi guys.. […]

Μετά την τραυματισμένη Σερένα Γουίλιαμς μια ακόμα σημαντική απουσία ήρθε να προστεθεί στο απλό γυναικών του US Open, που αρχίζει την Δευτέρα (30/8) στη Νέα Υόρκη. Αφορά τη Σοφία Κένιν η οποία ανακοίνωσε πως είχε θετικά αποτελέσματα σε εξέταση για τον κορονοϊό. Η Αμερικανίδα τόνισε πως έχει εμβολιαστεί και τα συμπτώματα είναι ήπια.

«Σας γράφω για να ανακοινώσω άσχημα νέα. Πρόσφατα, είχα ένα θετικό τεστ στην Covid-19. Ευτυχώς, είμαι εμβολιασμένη και τα συμπτώματα είναι πολλή ήπια. Ωστόσο βγήκα και πάλι θετική, οπότε δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο US Open την επόμενη εβδομάδα. Θα αφιερώσω τις επόμενες εβδομάδες στην υγεία μου και στην προετοιμασία μου αυτό το φθινόπωρο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες και τις παίκτριες καλή επιτυχία στη Νέα Υόρκη», σημείωσε η Κένιν.