Ετικέτες:

Us Open: Χωρίς κόσμο οι αγώνες των προκριματικών γύρων

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  15.08.2021 | 16:17

Οι προκριματικοί αγώνες του US Open θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία θεατών, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Αντισφαίρισης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό θα συμβεί για λόγους υγείας και ασφάλειας εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Οι προκριματικοί γύροι θα διεξαχθούν στο Flushing Meadows από τις 23 μέχρι τις 30 Αυγούστου και μετέπειτα θα πραγματοποιηθεί το […]

Οι προκριματικοί αγώνες του US Open θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία θεατών, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Αντισφαίρισης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό θα συμβεί για λόγους υγείας και ασφάλειας εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Οι προκριματικοί γύροι θα διεξαχθούν στο Flushing Meadows από τις 23 μέχρι τις 30 Αυγούστου και μετέπειτα θα πραγματοποιηθεί το κυρίως μέρος της διοργάνωσης (30 Αυγούστου-12 Σεπτεμβρίου). Υπενθυμίζουμε πως στους προκριματικούς γύρους θα υπάρχει ελληνική παρουσία με τις συμμετοχές των Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της USTA:

«Αυτή ήταν μια ιδιαίτερα σκληρή απόφαση για την USTA, δεδομένης της τεράστιας δημοτικότητας των προκριματικών του US Open.

Αλλά μετά από διαβούλευση με τις τοπικές υγειονομικές αρχές και την ιατρική ομάδα του US Open, διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν η απόφαση που έπρεπε να παρθεί, για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων».