Τζουντ Μπέλιγχαμ: «Πόλεμος στο νησί» για την απόκτηση του

Τζουντ Μπέλιγχαμ: «Πόλεμος στο νησί» για την απόκτηση του

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλη της Ευρώπης και των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ που επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του αφού οι εμφανίσεις που πραγματοποίει στη κοιλάδα του Ρούρ με την Ντορτμουντ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Ο Μπέλινγχαμ έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2025, ωστόσο Γιουνάιτεντ – Σίτι και Λίβερπουλ θέλουν […]

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλη της Ευρώπης και των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ που επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του αφού οι εμφανίσεις που πραγματοποίει στη κοιλάδα του Ρούρ με την Ντορτμουντ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Ο Μπέλινγχαμ έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2025, ωστόσο Γιουνάιτεντ – Σίτι και Λίβερπουλ θέλουν να τον κάνουν ξανά κάτοικο Αγγλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γερμανικός σύλλογος εκταμίευσε πέρσι 23 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του από την Μπέρμιγχαμ.

Πλέον η αξία του Άγγλου διεθνή, έχει ανέβει πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ, με τους μεγάλους της Αγγλίας να αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για την απόκτησή του παρότι έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς για 4 χρόνια.