Τζόλης: «Απωθημένο μου ότι δεν έπαιξα στη Τούμπα με κόσμο» [vid]

Τζόλης: «Απωθημένο μου ότι δεν έπαιξα στη Τούμπα με κόσμο» [vid]

 newsroom

  |  10.08.2021 | 15:25

Η μεταγραφή του νέου wonder kid του ΠΑΟΚ, Χρήστου Τζόλη, στη Νόριτς με το ποσό των 13.000.000 ευρώ, πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, τη συστηματική και εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Νόριτς για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα επιθετικό να […]

Η μεταγραφή του νέου wonder kid του ΠΑΟΚ, Χρήστου Τζόλη, στη Νόριτς με το ποσό των 13.000.000 ευρώ, πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, τη συστηματική και εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Νόριτς για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα επιθετικό να περνάει σήμερα (10/08) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα.

Ο 19χρονος επιθετικός λίγο πριν «πετάξει» για Αγγλία, μίλησε για την μεταγραφή του, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μεταγραφή του:

«Τελευταία στιγμή συμφώνησε η ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τώρα έχω την πτήσή μου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα. Οσα έχει προσφέρει σε μένα και την οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παιδί της ακαδημίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μεθαύριο και να πάρει την πρόκριση».

Για το αν κατάφερε να κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ:

«Δεν έχω κοιμηθεί. Μόνο τρεις ώρες…».

Για το αν έπαιξε ρόλο η μεταγραφή του στη Νόριτς η παρουσία του Γιαννούλη:

«Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ως αριστερό μπακ εκείνος και εγώ ως αριστερό εξτρέμ, έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία που είχαμε στον ΠΑΟΚ και στη Νόριτς».

Για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ:

«Μου δόθηκε η ευκαιρία και όταν σου δίνεται μία τέτοια, πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έπαιξα στην Τούμπα με κόσμο. Πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Θα μείνει απωθημένο για πολλά χρόνια αυτό».

Για το νούμερο στη φανέλα του στη Νόριτς και για το αν έχει μιλήσει με τον νέο του προπονητή:

«Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Σήμερα (10/08) έχω τις εξετάσεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά».