Ετικέτες:

Τζο Μπάιντεν: Σάλος στις ΗΠΑ με φωτογραφία του [pic & vid]

 newsroom

  |  30.08.2021 | 14:28

Τα πυρά κυρίως της αντιπολίτευσης δέχθηκε μέσω social media o Τζο Μπάιντεν ο οποίος κατα τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης για τους 13 Αμερικανούς πεζονάυτες που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν κοιταξε για λίγα δευτερόλεπτα το ρολόι που φορούσε στο χέρι του. Ο Μπάιντεν παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην αεροπορική βάση του Ντόβερ στο Ντέλαγουέρ προς τιμήν […]

Τα πυρά κυρίως της αντιπολίτευσης δέχθηκε μέσω social media o Τζο Μπάιντεν ο οποίος κατα τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης για τους 13 Αμερικανούς πεζονάυτες που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν κοιταξε για λίγα δευτερόλεπτα το ρολόι που φορούσε στο χέρι του. Ο Μπάιντεν παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην αεροπορική βάση του Ντόβερ στο Ντέλαγουέρ προς τιμήν των 13 Αμερικανών στρατιωτικών που σκοτώθηκαν στην βομβιστική επίθεση τoυ ISIS την Πέμπτη στην Καμπούλ και οι σοροί τους επέστρεψαν στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στάθηκε σιωπηλός με το χέρι του στο στήθος καθώς περνούσαν απο μπροστά τους τα φέρετρα. Ωστόσο λίγο αργότερα ο αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να κοιτάζει την ώρα και αυτή η κίνηση προκάλεσε πλήθος επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.