Τζένιφερ Άνιστον – Ντέιβιντ Σουίμερ: Έντονες φήμες ότι είναι ζευγάρι
Ετικέτες:

Τζένιφερ Άνιστον – Ντέιβιντ Σουίμερ: Έντονες φήμες ότι είναι ζευγάρι

 newsroom

  |  11.08.2021 | 15:49

Όταν για πρώτη φορά οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς Friends αποκάλυψαν ότι είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, οι θαυμαστές απ’ όλον τον κόσμο είχαν ενθουσιαστεί με τα νέα. Τώρα, έντονες φήμες τους θέλουν ζευγάρι! Οι δύο ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν στο Reunion της σειράς για να θυμηθούν τις παλιές εποχές στα γυρίσματα, συζητώντας για […]

Όταν για πρώτη φορά οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς Friends αποκάλυψαν ότι είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, οι θαυμαστές απ’ όλον τον κόσμο είχαν ενθουσιαστεί με τα νέα. Τώρα, έντονες φήμες τους θέλουν ζευγάρι!

Οι δύο ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν στο Reunion της σειράς για να θυμηθούν τις παλιές εποχές στα γυρίσματα, συζητώντας για το αν ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν πραγματικά «σε διάλειμμα» και αποκάλυψαν ότι είχαν αμοιβαία αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

«Κάποια στιγμή και οι δύο ήμασταν τόσο ερωτευμένοι, αλλά ήταν ακατόρθωτο επειδή ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε», είπε τότε ο Σουίμερ. Η Άνιστον πρόσθεσε: «Έτσι, διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας για τον άλλον στον Ρος και τη Ρέιτσελ».

Πηγές ανέφεραν στο Closer ότι το ζευγάρι είναι μαζί επίσημα. «Μετά το reunion, έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο και ότι η χημεία που έπρεπε πάντα να θάψουν ήταν ακόμα εκεί. Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αμέσως μετά τα γυρίσματα και, μόλις τον περασμένο μήνα, ο Ντέιβιντ επισκέφθηκε την Τζεν στο Λος Άντζελες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε χρόνο στο σπίτι της Aniston, μαγειρεύοντας δείπνο μαζί τα βράδια και απολαμβάνοντας «ποιοτικό χρόνο» μαζί.

«Εντοπίστηκαν επίσης να πίνουν κρασί και να συζητούν, καθώς περπατούσαν σε έναν από τους αγαπημένους αμπελώνες της Τζεν στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ήταν σαφές ότι υπήρχε πολλή χημεία μεταξύ τους», συνέχισε η πηγή. Κανείς από τους δύο δεν έχουν επιβεβαιώσει τα νέα μέχρι στιγμής, όμως είναι περιττό να πούμε ότι μετά τις αποκαλύψεις του Reunion, ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε!