Τζέιμς: «Στο ΣΕΦ προσπαθούσαν να μας… σκοτώσουν» [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  31.08.2021 | 19:13

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο «EuroSteppin Podcast» και μίλησε για την ατμόσφαιρα αγώνων στην Ευρώπη. Μάλιστα, στάθηκε στο Game 5 του 2017 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα τόνισε πως δε θα επιστρέψει στους «πράσινους». Όσα είπε για το ντέρμπι «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα για το Game 5. Κερδίζαμε για περίπου […]

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο «EuroSteppin Podcast» και μίλησε για την ατμόσφαιρα αγώνων στην Ευρώπη. Μάλιστα, στάθηκε στο Game 5 του 2017 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα τόνισε πως δε θα επιστρέψει στους «πράσινους».

Όσα είπε για το ντέρμπι

«Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα για το Game 5. Κερδίζαμε για περίπου 14 πόντους και έμεναν 2′. Δεν γυρνούσε το παιχνίδι, είχαμε πάει στο +14, είχε τελειώσει το ματς. Άρχισαν να πετούν καπνογόνα και λέω: “Θα τελειώσει το ματς και θα φύγουμε από εδώ πολύ γρήγορα”. Μετά ξεκίνησαν τις… βόμβες. Κατάλαβα πως έπρεπε να φύγουμε αμέσως», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας:

«Ξεκίνησαν να ρίχνουν βόμβες, χτυπούσαν τη φυσούνα. Φύγαμε και πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια. Μας άρεσε, γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Ύστερα από λίγα λεπτά επιστρέψαμε στο παρκέ. Οι διαιτητές μας είπαν πως πρέπει να γυρίσουμε. Έπρεπε να βάλουμε πάλι τις φανέλες μας, που ήταν βρεγμένες, για να μπούμε στο ματς. Ήταν στο πάτωμα η φανέλα μου και τη φόρεσα ξανά. Επιστρέψαμε στο παρκέ και κάναμε πάσες. Είχε φύγει ο κόσμος. Είχα και μερικούς φίλους μου που έπρεπε να αποχωρήσουν. Προσπαθούσαν να μας σκοτώσουν».