Τσούμπερ: «Όμορφο συναίσθημα να ακούς το όνομά σου από τον κόσμο»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  13.09.2021 | 00:15

Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ, σημειώνοντας και το «παρθενικό» του γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» κόντρα στον Ιωνικό. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είχε μία πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι, με τον κόσμο της ΑΕΚ να το αναγνωρίζει, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του στις εξέδρες. Κάτι, το οποίο εντυπωσίασε το μεταγραφικό απόκτημα […]

Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ, σημειώνοντας και το «παρθενικό» του γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είχε μία πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι, με τον κόσμο της ΑΕΚ να το αναγνωρίζει, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του στις εξέδρες.

Κάτι, το οποίο εντυπωσίασε το μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη θερμή υποδοχή που έλαβε.

Αναλυτικά:

Για το ματς και τις εντυπώσεις του από το ντεμπούτο του;

«Πρώτα απ’ όλα ειμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και τη συνολική εικόνα. Ομως μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το γήπεδο αυτό είναι μεγάλο, όμως ένιωθες ότι αυτός ο κόσμος έχει πολύ μεγάλη καρδιά και στη δίνει. Όταν νιώθεις αυτή τη σύνδεση με τον κόσμο και ακούς να φωνάζει ο κόσμος το όνομά σου είναι όμορφο συναίσθημα».

Για τον πανηγυρισμό του, που κρύβει το πρόσωπό του με τα χέρια του και πώς προέκυψε;

«Το είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο και είπα να το κρατήσω. Το είχα ξεκινήσει για πλάκα».

Για τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα και την ΑΕΚ;

«Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πιο δύσκολες στιγμές από απόψε. Πήγαν καλά απόψε, αλλά θα έχουμε και δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να κρατήσω τον εαυτό μου σε ένα επίπεδο και να δείξω τα προσόντα που έχω».