Τσιτσιπάς: «Υπερήφανος για την Εθνική Davis Cup» [pic]

Τσιτσιπάς: «Υπερήφανος για την Εθνική Davis Cup» [pic]

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στο Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους συμπαίκτες του στην Εθνική.

Μπορεί να μην κατάφερε να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας στο Davis Cup και η εθνική, να ηττήθηκε από την Λιθουανία, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το παρών στο γήπεδο για να τονώσει ψυχολογικά τους Έλληνες παίκτες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στο Davis Cup, ο Τσιτσιπάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους συμπαίκτες του στην Εθνική.

“Είμαι ευγνώμων για την αποφασιστικότητα και την προσπάθειά όλων στην ομάδα τα τελευταία χρόνια στο Davis Cup. Όλοι μαζί δώσατε μια ωραία μάχη και αυτό έχει αναγνωριστεί. Ενώ υπάρχει πάντα περιθώριο ανάπτυξης, είμαι περήφανος για όλα τα επιτεύγματά σας” έγραψε στο Instagram.

Ο Στέφανος μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη για το Laver Cup, όπου είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του, με τελευταίο του αγώνα να είναι αυτός κόντρα στον Αλκαράθ για το US Open.