Τσιάρτας και Σαραβάκος μαζί για τένις [pic]

Τσιάρτας και Σαραβάκος μαζί για τένις [pic]

 newsroom

  |  31.08.2021 | 21:13

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα, από δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές παρέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η πρόσφατη εικόνα του Τσιάρτα παρέα με τον Σαραβάκο. Ο Δημήτρης Σαραβάκος συναντήθηκε στη Βουλιαγμένη με τον Βασίλη Τσιάρτα και έπαιξαν τένις. Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού είχε συνυπάρξει για δύο χρόνια στην ΑΕΚ με τον Τσιάρτα, τη διετία 1994-1996. […]

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα, από δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές παρέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η πρόσφατη εικόνα του Τσιάρτα παρέα με τον Σαραβάκο.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος συναντήθηκε στη Βουλιαγμένη με τον Βασίλη Τσιάρτα και έπαιξαν τένις. Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού είχε συνυπάρξει για δύο χρόνια στην ΑΕΚ με τον Τσιάρτα, τη διετία 1994-1996.

Ο Τσιάρτας έγραψε στο facebook: «Είχα την τύχη να είμαι συμπαίκτης του για δυο χρόνια στην ΑΕΚ. Εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής είναι κ εξαιρετικός άνθρωπος τον οποίο σέβομαι κ εκτιμώ απεριόριστα. Είχαμε καιρό να παίξουμε τεννις κ τελικά σήμερα τα καταφέραμε. Μεγάλη τιμή η φιλία μαζί του. Δημήτρης Σαραβάκος».