Τσέλσι: Η συγκινητική κίνηση του Τούχελ

Τσέλσι: Η συγκινητική κίνηση του Τούχελ

 Κωνσταντίνα Γεωργίου

  |  19.09.2021 | 00:03

Τσέλσι: Η συγκινητική κίνηση του Τούχελ

Σε μια συγκλονιστική κίνηση προέβη ο Τόμας Τούχελ δίνοντας το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Ο γενναιόδωρος Γερμανός αποφάσισε να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας του γιου της οικιακής του βοηθού. Η συγκινητική κίνηση του Τούχελ. Τσέλσι: Η αξιέπαινη κίνηση του Γερμανού Κατά τη διάρκεια της παραμονής του […]

Σε μια συγκλονιστική κίνηση προέβη ο Τόμας Τούχελ δίνοντας το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Ο γενναιόδωρος Γερμανός αποφάσισε να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας του γιου της οικιακής του βοηθού. Η συγκινητική κίνηση του Τούχελ.

Τσέλσι: Η αξιέπαινη κίνηση του Γερμανού

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Τούχελ και της οικογένειας του στο Παρίσι είχε προσλάβει μια γυναίκα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες ως οικιακή βοηθό, η οποία εργαζόταν σκληρά και πάντα ήταν διαθέσιμη κάθε φορά που το ζευγάρι τη χρειαζόταν.

Η οικογένεια ανέπτυξε φιλικούς δεσμούς με την γυναίκα και όταν έμαθαν πως δούλευε για να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης του παιδιού της, αποφάσισαν να συμβάλλουν. Ο Τούχελ κάλυψε εξολοκλήρου τα έξοδα ενώ η γενναιοδωρία του Γερμανού δεν σταμάτησε εκεί.

Τσέλσι: Ο γενναιόδωρος Τούχελ

Όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά από μια συζήτηση με τη βοηθό του, η ίδια του αποκάλυψε πως όνειρό της ήταν να αγοράσει ένα σπίτι στις Φιλιππίνες όπου θα μπορούσε να ζήσει με την οικογένειά της. Η συγκινητική κίνηση του Τούχελ.

Μετά την απόλυσή του από την Παρί και έχοντας στο μυαλό του πως αναγκαστικά θα έπρεπε να απολύσει τη γυναίκα, καθώς η οικογένεια θα μετακόμιζε, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο της, δωρίζοντάς της ένα σπίτι στην πατρίδα της όπου η ίδια ζει σήμερα με την οικογένειά της.