Τώρα η ΑΕΚ κάνει παιχνίδι

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  15.09.2021 | 08:00

Ελεγα πριν από μερικές ημέρες, πως αν η ΑΕΚ δεν αποκτήσει άλλο αριστερό μπακ θα είναι ιστορικό λάθος. Λέγαμε αρκετοί εδώ και καιρό, έχοντας βιώσει πολλά με αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, πως η ΑΕΚ θα πρέπει να μπει στη νέα σεζόν έχοντας διώξει από πάνω της κάθε σύννεφο. Να αφαιρέσει κάθε ερωτηματικό, να μην […]

Ελεγα πριν από μερικές ημέρες, πως αν η ΑΕΚ δεν αποκτήσει άλλο αριστερό μπακ θα είναι ιστορικό λάθος. Λέγαμε αρκετοί εδώ και καιρό, έχοντας βιώσει πολλά με αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, πως η ΑΕΚ θα πρέπει να μπει στη νέα σεζόν έχοντας διώξει από πάνω της κάθε σύννεφο. Να αφαιρέσει κάθε ερωτηματικό, να μην υπάρχει καμία σκιά που να προκαλεί προβληματισμό, διότι είναι νομοτελειακό, πως όταν αυτό συμβαίνει, το πρόβλημα γρήγορα μεγεθύνεται.

Στα μεταγραφικά χασομέρια, η ΑΕΚ κάνει μια κίνηση που βγάζει αίσθημα πληρότητας πλέον για το υλικό που υπάρχει στα Σπάτα. Σε κάθε θέση, υπάρχουν δύο τουλάχιστον παίκτες με εμπειρίες, παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, σπουδαία βιογραφικά, αλλά και ποιότητα. Ο Μοχαμάντι έρχεται να καλύψει τα ερωτηματικά που υπήρχαν για την επάρκεια των επιλογών στη θέση του αριστερού μπακ. Να άρει κάθε αμφιβολία, για το κατά πόσο η ΑΕΚ μπορεί να έχει μια αξιόπιστη λύση στα μεγάλα ματς που θα παίξει.

Διαβάστε περισσότερα στο Enwsi.gr