Τόμας Βατσλίκ: Η αναφορά στη μη χρησιμοποίησή του στα προκριματικά του Champions League

 Μιχάλης Νιαβής

  |  30.08.2021 | 17:18

Ο Τόμας Βατσλίκ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του προπονητή του να μην τον χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League. Η συνέντευξή του στην Τσεχία Μεταξύ άλλων,είπε: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό, ήταν απλά κρίμα που δεν μπήκαμε στο Champions League. Πιθανότατα θα έχει μια επίδραση στο κλαμπ. Η οικογένειά μου είναι επίσης χαρούμενη στην Ελλάδα, φύγαμε από […]

Ο Τόμας Βατσλίκ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του προπονητή του να μην τον χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League.

Η συνέντευξή του στην Τσεχία

Μεταξύ άλλων,είπε: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό, ήταν απλά κρίμα που δεν μπήκαμε στο Champions League. Πιθανότατα θα έχει μια επίδραση στο κλαμπ. Η οικογένειά μου είναι επίσης χαρούμενη στην Ελλάδα, φύγαμε από το ξενοδοχείο μετά από πέντε εβδομάδες και πήγαμε σε σπίτι. Βρήκαμε και σχολείο για το παιδί μου.

Φυσικά και θα ήθελα να είχα παίξει στους αγώνες των προκριματικών του Champions League, σε αγώνες έντασης. Καταλαβαίνω ότι δεν είχα τον κατάλληλο χρόνο για την προετοιμασία, ενώ είχα επιστρέψει από δεκαήμερη άδεια. Ο προπονητής πιθανότατα πήρε τη σωστή απόφαση, τα παιδιά έκαναν καλές εμφανίσεις. Ήταν κρίμα που αποκλειστήκαμε. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Champions League και στο Europa League. Είμαστε σε ένα ενδιαφέρον γκρουπ με Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Άντβερπ, οπότε τώρα στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».