Τόμας Γουόκαπ: «Θα κάνω ότι μου ζητηθεί»

Τόμας Γουόκαπ: «Θα κάνω ότι μου ζητηθεί»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  15.09.2021 | 18:17

Έτοιμος να κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του εμφανίζεται ο Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις του Γουόκαπ «Από την στιγμή που ήρθα εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω. Αλλά από την πρώτη στιγμή νιώθω πάρα πολύ ωραία και νιώθω ευπρόσδεκτος στο νέο περιβάλλον». […]

Έτοιμος να κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του εμφανίζεται ο Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Γουόκαπ

«Από την στιγμή που ήρθα εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω. Αλλά από την πρώτη στιγμή νιώθω πάρα πολύ ωραία και νιώθω ευπρόσδεκτος στο νέο περιβάλλον».

Για την ανατροπή στο Κάουνας: «Τώρα που είμαι εδώ όλοι μου λένε ότι ήταν καθαρό κλέψιμο, τότε όλοι μου έλεγαν ότι είναι φάουλ. Ο μόνος που διαφωνεί για εκείνη τη φάση είναι ο ίδιος ο Σλούκας».


Για τα χαρακτηριστικά του: «Το ένα κύριο και από τα πιο βαριά χαρτιά μου είναι η σκληράδα μου και η μανία μου να παίζω σκληρά, αλλά μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά ξέρω ότι στο τέλος της ημέρας θα κάνω ότι χρειαστεί και ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή».