Τόκιο 2020-Παραολυμπιακοί Αγώνες: Την Τετάρτη (1/9) η άφιξη του Αντώνη Τσαπατάκη [vid]

Τόκιο 2020-Παραολυμπιακοί Αγώνες: Την Τετάρτη (1/9) η άφιξη του Αντώνη Τσαπατάκη [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  31.08.2021 | 19:31

Για αύριο, Τετάρτη (1/9) έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Αντώνη Τσαπατάκη στην Ελλάδα από το Τόκιο. Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, επιστρέφει αύριο (1/9) στις 15:00 με πτήση «Emirates» μέσω Ντουμπάι. Δεν ταξιδεύει μόνος Ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης ταξιδεύει μαζί με αρκετούς άλλους Έλληνες και Ελληνίδες Παραολυμπιονίκες. Συγκεκριμένα, από τον στίβο ταξιδεύουν με προορισμό την Ελλάδα […]

Για αύριο, Τετάρτη (1/9) έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Αντώνη Τσαπατάκη στην Ελλάδα από το Τόκιο. Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, επιστρέφει αύριο (1/9) στις 15:00 με πτήση «Emirates» μέσω Ντουμπάι.

Δεν ταξιδεύει μόνος

Ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης ταξιδεύει μαζί με αρκετούς άλλους Έλληνες και Ελληνίδες Παραολυμπιονίκες. Συγκεκριμένα, από τον στίβο ταξιδεύουν με προορισμό την Ελλάδα οι Σεν Τζόν Φερνάντες, Ζωή Μαντούδη και Κωνσταντίνος Τζούνης. Επιπρόσθετα, επιστρέφουν η τζουντόκα Θεοδώρα Πασχαλίδου, οι αρσιβαρίστες Κωνσταντίνος Δήμου και Γκρέμης Μωυσιάδης, οι κολυμβητές Παναγιώτης Χριστάκης, Μαρία Τσάκωνα, Κωνσταντίνος Καραούζας και ο «Βενιαμίν» της αποστολής, Μάριος Χατζηκυριάκος.