Τόκιο 2020 Εθνική ομάδα πόλο: Με επτά πρωτάκια στο ασημένιο μετάλλιο

 Δημήτρης Ντζάνης

  |  08.08.2021 | 12:45

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχοντας στη σύνθεσή της επτά πρωτάκια. Οι επτά από τους 13 μετείχαν για πρώτη φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ονειρεμένη πορεία της εθνικής ομάδας στο Τόκιο. Τα πρωτάκια Μάνος Ζερδεβάς Δημήτρης Σκουμπάκης Μάριος Καπότσης […]

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχοντας στη σύνθεσή της επτά πρωτάκια. Οι επτά από τους 13 μετείχαν για πρώτη φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ονειρεμένη πορεία της εθνικής ομάδας στο Τόκιο.

Τα πρωτάκια
Μάνος Ζερδεβάς
Δημήτρης Σκουμπάκης
Μάριος Καπότσης
Αλέξανδρος Παπαναστασίου
Στέλιος Αργυρόπουλος
Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης
Κώστας Γαλανίδης

Ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης και ο Κωνσταντίνος Μουρίκης μετρούν πλέον τρεις ολυμπιακές συμμετοχές, καθώς ο Ντράγκαν Άντριτς τους είχε στην ομάδα των Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Οι Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Χριστόδουλος Κολόμβος και Άγγελος Βλαχόπουλος είχαν επιλεγεί από τον Θοδωρή Βλάχο και έκαναν το δικό τους ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.