Το Αγρίνιο υποδέχεται τον Πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων αλεξίπτωτου πλαγιάς

Το Αγρίνιο υποδέχεται τον Πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων αλεξίπτωτου πλαγιάς

 newsroom

  |  20.08.2020 | 16:47

Η Αερολέσχη Αγρινίου, κατόπιν ανάθεσης από την ΕΛ.Α.Ο., διοργανώνει αγώνα FAI cat2, Πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων (Λίγκα) αλεξίπτωτου πλαγιάς. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 25/9 έως και τις 27/9 στην περιοχή Βλαχέρνα στο Αγρίνιο. Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την […]

Η Αερολέσχη Αγρινίου, κατόπιν ανάθεσης από την ΕΛ.Α.Ο., διοργανώνει αγώνα FAI cat2, Πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων (Λίγκα) αλεξίπτωτου πλαγιάς. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 25/9 έως και τις 27/9 στην περιοχή Βλαχέρνα στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, το έτος 2021, σε σχετικές υποχρεώσεις.
Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους στον εν λόγω αγώνα, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο στον διοργανωτή (Αερολέσχη Αγρινίου) καθώς και στις ΕΛ.Α.Ο. και Ε.Α.Π. το αργότερο έως την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 50 πιλότοι. Οι γυναίκες θα πρέπει να αποτελούν το 15% των συνολικών συμμετοχών ώστε να βραβευτούν οι τρεις πρώτες. Σε περίπτωση μικρότερου ποσοστού θα βραβευτεί μόνο η πρώτη γυναίκα με το ελάχιστο τρεις συμμετέχουσες. Για να μπορέσει να συμμετέχει κάποιος αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της ΕΛ.Α.Ο. και να φέρει μαζί του το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας που εκδίδει η ΕΛ.Α.Ο. Θα μπορέσουν να λάβουν μέρος μόνον όσοι αεραθλητές έχουν εκδώσει ταυτότητα ή τουλάχιστον έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΛ.Α.Ο. μέχρι την ημέρα του αγώνα. Στον αγώνα οι αθλητές μπορούν να πετάξουν με πιστοποιημένες πτέρυγες EN: A, B, C, D και DHV: 1, 1-2, 2, 2-3, 3, CCC.

Βάση του προγράμματος που υπάρχει, μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, την Πέμπτη (24/9), οι πιλότοι θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης προπόνησης στις 12:00. Ώρα έναρξης των αγώνων και τις τρεις ημέρες έχει οριστεί για τις 12:00, ενώ θα ολοκληρώνονται στις 18:00. Τόπος απογείωσης είναι η Παναγιά Βλαχέρνα. Παράλληλα μετά την ολοκλήρωση και των 3 αγωνιστικών και συμμετέχοντες θα μπορούν να συλλέξουν στοιχεία για τις πτήσεις τους από τις 18:30 έως τις 20:00. Την Κυριακή (27/9) θα υπάρχουν οι απονομές που είναι ορισμένες για τις 20:00.Θα απονεμηθούν συνολικά δώδεκα ( 12 ) κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας:

  • Κατάταξη Πιστοποίησης EN A και EN B
  • Κατάταξη Πιστοποίησης ΕΝ C
  • Συνολική Γενική Κατάταξη

Το πρόγραμμα των αγώνων μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση ανάγκης, με ευθύνη του διευθυντή αγώνα κ. Παναγιώτη Σαβελώνα.

Την επίβλεψη των αγώνων έχει η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, με υπεύθυνο ασφαλείας τον κ. Αθανάσιο Σβόλη. Υπεύθυνος Μετεωρολογικής ενημέρωσης θα είναι ο κ. Ιωακείμ Σκόνδρας και υπεύθυνη βαθμολόγησης η κ. Ελένη Πελέκη.

Photo Credit: Θωμάς Τσαμάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58