Θωμάς Μαύρος: «Η ΑΕΚ θα φέρει πολλή χαρά στους οπαδούς της – Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»

Θωμάς Μαύρος: «Η ΑΕΚ θα φέρει πολλή χαρά στους οπαδούς της – Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  24.09.2021 | 09:01

Θωμάς Μαύρος: Ο πάλαι ποτέ αρχισκόρερ της ΑΕΚ μίλησε για την φετινής «Ένωση» κάνοντας ειδική αναφορά στον Σέρχιο Αραούχο

Ο Θωμάς Μαύρος παραχώρησε συνέντευξη στην Livesport και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο εμβληματικός επιθετικός του «Δικεφάλου» εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των κιτρινόμαυρων. Μεταξύ άλλων ο πάλαι ποτέ αρχισκόρερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στο σύγχρονο «11αρι» της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου:

«Είναι μία ομάδα που εμένα μου δίνει πάρα πολλή χαρά και μεγάλη αισιοδοξία στο μέλλον. Θα χρειαστεί βέβαια κάποιο χρονικό διάστημα για να μονταριστεί και να γνωριστούν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες, αλλά αυτό είναι λογική να συμβαίνει. Αυτή η ΑΕΚ μου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μία μεγάλη ομάδα, πως θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και πολλή χαρά στους οπαδούς της».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ήταν καλές οι μεταγραφές. Έχει ανέβει ποιοτικά η ομάδα. Τα μηνύματα που στέλνει αυτή η ΑΕΚ είναι, για εμένα, πάρα πολύ θετικά και αισιόδοξα».

Για τον Σέρχιο Αραούχο: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστές, το ξέραμε αυτό και το βλέπουμε και τώρα. Είναι καλό που έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να πάρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχει ένας σκόρερ. Θα δούμε έναν πολύ καλό Αραούχο και στη συνέχεια. Ένας Αραούχο που θα βοηθήσει την ομάδα και τους στόχους της. Και για την ΑΕΚ στόχοι είναι αποκλειστικά οι τίτλοι, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου, ανεβαίνεις και εσύ και ανεβαίνει η ομάδα. Πιστεύω πολύ στον Αραούχο».