Θοδωρής Ζαγοράκης- Super League: «Είναι απογοητευτικό, έτσι δεν πάμε πουθενά»

Τι και αν τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν κάνει σέντρα και ήδη έχουν ολόκληρο το πρόγραμμα στα χέρια τους; Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά Κατά της αναβολής της πρεμιέρας της Super League τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, μιλώντας σε συνεργάτες του. Όπως έλεγε έτσι δεν πάει πουθενά το εθνικό ποδόσφαιρο και […]

Τι και αν τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν κάνει σέντρα και ήδη έχουν ολόκληρο το πρόγραμμα στα χέρια τους; Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά

Κατά της αναβολής της πρεμιέρας της Super League τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, μιλώντας σε συνεργάτες του. Όπως έλεγε έτσι δεν πάει πουθενά το εθνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να σταματήσει η κατηφόρα.

Είναι απογοητευτικό να μιλάμε για μπάλα και αυτή να μην κυλάει στο χορτάρι. Προερχόμαστε από δύο σεζόν που τις σημάδεψαν πρωτοφανείς καταστάσεις κι ενώ όλοι ψάχνουν λύσεις για να βγουν από όσα προβλήματα προκάλεσε η πανδημία, εμείς δημιουργούμε και άλλα. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν πλέον απλές ενδείξεις ότι αρμενίζουμε στραβά και χρειάζεται να αλλάξουμε ρότα. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, όπως η θέση μας στη διεθνή βαθμολογία.

Πραγματικά, είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεννόηση σε στοιχειώδη ζητήματα για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Ελπίζω να βρεθεί η στοιχειώδης λογική και να δοθεί μία λύση σύντομα”.