Θοδωρής Βλάχος: Βρέθηκε η σολομώντεια λύση!

 newsroom

  |  18.08.2021 | 16:42

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) δέχθηκε τη σολομώντεια λύση στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος νωρίτερα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» είχε δηλώσει πως δεν θα εγκατέλειπε τους «ερυθρόλευκους». Το όλο θέμα είχε προκύψει την επομένη της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Κολυμβητική Ομοσπονδία να θέλει […]

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) δέχθηκε τη σολομώντεια λύση στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος νωρίτερα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» είχε δηλώσει πως δεν θα εγκατέλειπε τους «ερυθρόλευκους».

Το όλο θέμα είχε προκύψει την επομένη της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Κολυμβητική Ομοσπονδία να θέλει να κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, για αποκλειστική συνεργασία του Θοδωρή Βλάχο και γενικά των ομοσπονδιακών προπονητών. Ο Θοδωρής Βλάχος, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε δεν θα εγκατέλειπε τον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση επένδυσε ένα μεγάλο ποσό αποκτώντας παίκτες της επιλογής του (Φιλίποβιτς, Μπίγιατς κ.α.) με στόχο μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η αποκλειστική συνεργασία, που θέτει ως όρο η ΚΟΕ μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά την παράλληλη απασχόληση του Θοδωρή Βλάχου, εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία. Η ΚΟΕ ζητά αποκλειστική απασχόληση των ομοσπονδιακών προπονητών των ανδρών και των γυναικών, καθώς θα είναι επικεφαλής και των Εθνικών ομάδων των μικρότερων ηλικιών. Το μόνο που απομένει για να καταλήξει το θέμα είναι η συνάντηση του Θοδωρή Βλάχου με τον Ολυμπιακό.