Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο 48χρονος δολοφόνος της 56χρονης [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  24.08.2021 | 12:59

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 56χρονης συντρόφου του μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Γραβιάς το μεσημέρι της Δευτέρας. Δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως Ο 48χρονος οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί, από αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, δικογραφία […]

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 56χρονης συντρόφου του μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Γραβιάς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως

Ο 48χρονος οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί, από αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Ο 48χρονος Γεωργιανός πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων με σκυμμένο το κεφάλι χωρίς να πει λέξη. Ο Γεωργιανός δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του με πολλαπλές μαχαιριές στο διαμέρισμα τους στην Ανάληψη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Έπειτα διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Καραμπουρνάκι.