Ετικέτες:

Τένις: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μιχαέλα Λάκη

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  08.08.2021 | 19:44

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μιχαέλα Λάκη τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με την Δήμητρα Παύλου, με την 16χρονη τενίστρια να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3). Νωρίερα είχαν ολοκληρωθεί και τα διπλά της διοργάνωσης. Η έφηβη τενίστρια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και με μια επιβλητική εμφάνιση έγινε […]

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μιχαέλα Λάκη τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με την Δήμητρα Παύλου, με την 16χρονη τενίστρια να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3). Νωρίερα είχαν ολοκληρωθεί και τα διπλά της διοργάνωσης.

Η έφηβη τενίστρια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και με μια επιβλητική εμφάνιση έγινε η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των γυναικών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μιχάελα Λάκη πέρσι είχε κατακτήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 16 ετών.

Στο πρώτο σετ η Δήμητρα Παύλου προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Μιχαέλα Λάκη, αλλά η 16χρονη στο τέλος κατάφερε να κάνει το 6-3 και το 1-0 στα σετ. Το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος, με την τενίστρια από τη Θεσσαλία να φτάνει εύκολα στο 6-0 και να πανηγυρίζει το πρώτα πανελλήνιο πρωτάθλημα στην καριέρα της.