Τέιλορ: Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η προσαρμογή [vid]

Τέιλορ: Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η προσαρμογή [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  22.09.2021 | 16:12

Τέιλορ: Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και η προσαρμογή. Το νέο απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλά για την προσαρμογή του και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Λούκας Τέιλορ μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Λούκας Τέιλορ: Οι δηλώσεις του

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Αστέρα και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο:

«Πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και σε τέτοιου τύπου εκτός έδρας αναμετρήσεις, στις οποίες ο αντίπαλος θα αγωνίζεται με αμυντικούς προσανατολισμούς. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κυκλοφορία και την υπομονή, ούτως ώστε να βρούμε τις κατάλληλες στιγμές και προϋποθέσεις για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και ταυτόχρονα να μην δεχθούμε φάσεις στις αντεπιθέσεις».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δίνει παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, κι αν αυτό βοηθάει στο «δέσιμο» της ομάδας:

«Είναι πιο εύκολο να έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα για να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε ανάμεσα στα παιχνίδια, να διορθώσεις όσα δεν πήγαν καλά και να κάνεις την αποθεραπεία σου με σωστό τρόπο. Όταν αγωνίζεσαι κάθε τρεις ημέρες, η αποθεραπεία είναι πιο δύσκολη, οπότε γενικά νομίζω για ότι για έναν ποδοσφαιριστή είναι προτιμότερο να έχει μια εβδομάδα απόστασή από τα παιχνίδια».

Για το πρώτο του διάστημα στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο:

«Νομίζω ότι το πρώτο διάστημα της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ συνολικά έχει κυλήσει πάρα πολύ καλά, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Έχω προσαρμοστεί 100% στην ομάδα. Σίγουρα, αγωνιστικά μιλώντας, υπάρχουν πράγματα που θέλω και μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Νομίζω ότι για αυτό το πρώτο διάστημα που βρίσκομαι εδώ, τα αποτελέσματα είναι θετικά».