Τα λόγια του Μητσοτάκη στον Αντετοκούνμπο [vid]

Τα λόγια του Μητσοτάκη στον Αντετοκούνμπο [vid]

Από σήμερα η Βερόνικα Αντετοκούνμπο και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο μητέρα και αδερφός τους Γιάννη, είναι και επίσημα πολιτογραφημένοι Έλληνες πολίτες μετά και την επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κατά τη διάρκεια της πολιτογράφισής τους μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που έχουν επιτελέσει οι […]

Από σήμερα η Βερόνικα Αντετοκούνμπο και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο μητέρα και αδερφός τους Γιάννη, είναι και επίσημα πολιτογραφημένοι Έλληνες πολίτες μετά και την επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κατά τη διάρκεια της πολιτογράφισής τους μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που έχουν επιτελέσει οι γονείς του Γιάννη.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: “Είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Επειδή έχουμε πει πάρα πολλά πράγματα για τα παιδιά και για το πόσο περήφανους μάς έχετε κάνει ως τώρα, θα ήθελα να πω μια κουβέντα για το γεγονός ότι έχετε μεγαλώσει καταπληκτικά παιδιά, με αξιοπρέπεια και ήθος.

Είστε ο πυλώνας, η κολώνα της οικογένειας. Μακάρι να ήταν εδώ πέρα μαζί σας ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ περήφανος και νομίζω ότι στο πρόσωπό σας στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε