Συνελήφθη παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα

Συνελήφθη παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  14.09.2021 | 15:41

Άδοξο τέλος φαίνεται να έχει το «ταξίδι» παλαίμαχου Κύπριου ποδοσφαιριστή στη χώρα μας, με τον 43χρονο να να συλλαμβάνεται από την Ελληνική Αστυνομία. Ο λόγος; Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Κάτι που συνέβη διότι διερευνώνται επτά υποθέσεις πλαστογραφίας, που είχαν διαπραχθεί στην Κύπρο πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, το 2009. Αυτό αποκαλύπτουν τα Κυπριακά […]

Άδοξο τέλος φαίνεται να έχει το «ταξίδι» παλαίμαχου Κύπριου ποδοσφαιριστή στη χώρα μας, με τον 43χρονο να να συλλαμβάνεται από την Ελληνική Αστυνομία. Ο λόγος; Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Κάτι που συνέβη διότι διερευνώνται επτά υποθέσεις πλαστογραφίας, που είχαν διαπραχθεί στην Κύπρο πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, το 2009.

Αυτό αποκαλύπτουν τα Κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης. Μια υπόθεση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, υπό την έννοια ότι η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει πριν από αρκετά έτη και φτάνει μέχρι σήμερα. Όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη.

Όπως έχει διαρρεύσει ο άλλοτε ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει αποσπάσει από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία το ποσό των 237.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έγινε… καπνός! Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, ο βετεράνος Κύπριος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Με όσα εκκρεμούσαν εις βάρος του, ήταν απολύτως λογικό να οδηγηθεί σε κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα. Κι αυτό ήταν, τελικά, οι φυλακές του Κορυδαλλού.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση του στην Κύπρο. Οι κυπριακές Αρχές έχουν ειδοποιηθεί από τις αντίστοιχες ελληνικές για τη σύλληψή του και προχωρούν τις διαδικαστικές ενέργειες για τον 43χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Ο 43χρονος πρώην Κύπριος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, αγωνίστηκε σε τέσσερις κυπριακές ομάδες και μία ελληνική.

Συγκεκριμένα, αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα, άρχισε την καριέρα του και έγινε γνωστός στην Ομόνοια, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και ακολούθως στο Αιγάλεω, την ΑΕΛ και τη ΜΕΑΠ.