Συμπόρευση Σ.Ε.Φ. και Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Συμπόρευση Σ.Ε.Φ. και Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας

 newsroom

  |  06.08.2020 | 13:58

Η Πρόεδρος και ο Συντονιστής Διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κκ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και Κουτσογιάννης, πραγματοποίησαν συνάντηση με την Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, κ. Ντόρα Πάλλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εκ νέου αξιοποίηση της βιβλιοθήκης που βρίσκεται εντός των κτιριακών υποδομών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τις δυο πλευρές […]

Η Πρόεδρος και ο Συντονιστής Διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κκ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και Κουτσογιάννης, πραγματοποίησαν συνάντηση με την Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, κ. Ντόρα Πάλλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εκ νέου αξιοποίηση της βιβλιοθήκης που βρίσκεται εντός των κτιριακών υποδομών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τις δυο πλευρές να ομονοούν ότι πρέπει να αποκτήσει αμιγώς εξωστρεφή χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο της ανάπλασης των εσωτερικών χωρών, η εν λόγω βιβλιοθήκη θα επανεγκατασταθεί σε νέο σημείο και ταυτόχρονα, θα ενισχυθεί, καθώς και θα γίνει άμεσα προσβάσιμη στο ευρύ κοινό. Στόχος οι επισκέψεις σχολείων, αλλά και αθλητών, προκειμένου να επιμορφωθούν από το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που διαθέτει.

Τέλος, συζητήθηκε η διοργάνωση δράσεων, με χρονικό, αλλά και θεματικό ορίζοντα τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ,. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η συνάντηση μας αποτελεί τον προπομπό μιας βαθιάς και ουσιαστικής συνεργασίας. Δημιουργούμε άμεσα μια νέα πλατφόρμα αθλητικής γνώσης στον εσωτερικό χώρο του σταδίου μας. Παράλληλα, σχεδιάζουμε μια σειρά αθλητικών δράσεων, με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δράσεις και μαθήματα ζωής που είμαστε σίγουροι που θα αγκαλιάσει όχι μόνο η αθλητική κοινότητα, αλλά και οι επισκέπτες του σταδίου μας.»

Η Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, κ. Ντόρα Πάλλη δήλωσε τα εξής:

«Στόχος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας είναι η διάδοση των αρχών και των αξιών της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Στο πλαίσιο αυτό συνεργαζόμαστε με διάφορους φορείς, μεταξύ των οποίων και αθλητικοί οργανισμοί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, σήμερα, διευρύνουμε τη συνεργασία μας με το Σ.Ε.Φ. Η συνέχιση του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα-Αγαπώ τον Αθλητισμό» σε μια νέα, μάλιστα βιβλιοθήκη, είναι μια θετική εξέλιξη για όλους. Τις χρονιές 2016-2020 πάνω από 15.500 μαθητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με τον αριθμό συνεχώς να αυξάνεται. Τέλος, δεσμευόμαστε για μια σειρά κοινών δράσεων.»

Σε επόμενη συνάντηση της διοίκησης του Σ.Ε.Φ. με τον Διευθυντή του Δ.Κ.Ο.Ε., κύριο Κωνσταντίνο Φίλη, αναμένεται να υπογράφει νέο μνημόνιο συνεργασίας, προκειμένου να παραμετροποιηθούν το εύρος και οι επιμέρους λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58