Σβαμπ: «Όνειρο να αγωνίζεσαι στην Τούμπα»

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  12.08.2021 | 22:39

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Μποέμιανς (2-0) και συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι, με τον Στέφαν Σβαμπ που αποτελεί και εκ των σκόρερ του αγώνα, να σχολιάζει τις εντυπώσεις του από την Τούμπα, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα των σκέψεων του για τον αντίπαλο της επόμενης φάσης. Ο Αυστριακός μέσος που αγωνίστηκε για […]

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Μποέμιανς (2-0) και συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι, με τον Στέφαν Σβαμπ που αποτελεί και εκ των σκόρερ του αγώνα, να σχολιάζει τις εντυπώσεις του από την Τούμπα, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα των σκέψεων του για τον αντίπαλο της επόμενης φάσης.

Ο Αυστριακός μέσος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, παρουσία κόσμου παίρνοντας μια γεύση από την «θερμή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, στάθηκε στο γεγονός, ενώ παράλληλα μίλησε και για την δυσκολία του αγώνα με την Μποέμιαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι σημαντικό να περάσουμε στον επόμενο γύρο και φυσικά ήταν σημαντικό να σκοράρουμε, ήταν πολύ ωραίο να μπαίνεις να παίζει για πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο, σημαντικό το γκολ που πετύχαμε. Είναι όνειρο να αγωνίζεσαι στη Τούμπα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μποέμιανς: «Το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτά τα παιχνίδια, είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Γνωρίζαμε πως είχαμε έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερα προετοιμασμένος από εμάς και έχει περίπου 20 παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο συνολικά οι εικόνα και των δύο αγώνων και το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι δίκαιο».

Για το ποια αντίπαλο προτιμάει ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν ή Ριέκα: «Δύσκολο να σκεφτώ την αντίπαλο που προτιμώ, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε πως η Χιμπέρνιαν, έχει παρόμοιο στυλ με την Μποέμιαν. Δεν χρειάζεται να διαλέξουμε εμείς αντίπαλο, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας».