Ετικέτες:

Super League Interwetten: Ούτε σήμερα… «λευκός» καπνός

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  09.08.2021 | 14:56

Για μια ακόμη φορά δεν υπήρξε… «λευκός» καπνός στη Γενική Συνέλευση των ομάδων της Super League Interwetten. Αναλυτικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση (9/8) οι ψήφοι ήταν 7-7, με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. «Ναι» ψήφισαν: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητος, οι ομάδες δηλαδή που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική […]

Για μια ακόμη φορά δεν υπήρξε… «λευκός» καπνός στη Γενική Συνέλευση των ομάδων της Super League Interwetten. Αναλυτικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση (9/8) οι ψήφοι ήταν 7-7, με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

«Ναι» ψήφισαν: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητος, οι ομάδες δηλαδή που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, ενόψει της νέας σεζόν. Από την άλλη Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ καταψήφισαν.

Αξίζει να τονίσουμε πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να πουν συμφωνούν στο «ναι» τουλάχιστον τα 3/4 των μελών. Δηλαδή, οι 11 ομάδες. Την ερχόμενη Παρασκευή (13/8) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ΓΣ όπου θα διεξαχθεί νέα ψηφοφορία. Μέχρι τότε βέβαια συμφωνήθηκε να γίνει νέα προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί μία λύση σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και την κεντρική διαχείριση.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».