Ετικέτες:

Super League Interwetten: Από Σεπτέμβριο η πρεμιέρα

 Δημήτρης Ντζάνης

  |  23.08.2021 | 12:38

Η όποια ελπίδα υπήρχε για έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, εξανεμίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής. Αποφασίστηκε όπως η έκτακτη γενική συνέλευση να διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου, για να τεθεί εκεί σε ψήφιση η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η παραπάνω εξέλιξη σημαίνει πως η έναρξη του πρωταθλήματος πάει για το Σαββατοκύριακο 11-12 […]

Η όποια ελπίδα υπήρχε για έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, εξανεμίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής. Αποφασίστηκε όπως η έκτακτη γενική συνέλευση να διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου, για να τεθεί εκεί σε ψήφιση η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η παραπάνω εξέλιξη σημαίνει πως η έναρξη του πρωταθλήματος πάει για το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Αποφασίστηκε όπως να δοθεί ικανός χρόνος μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, προκειμένου να βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ακόμη δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με την Cosmote.

Η ενημέρωση της Λίγκας: «Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν».