Στοίχημα: Το sports3.gr… τίναξε την μπάνκα στον αέρα
Ετικέτες:

Στοίχημα: Το sports3.gr… τίναξε την μπάνκα στον αέρα

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  22.09.2021 | 08:45

Στοίχημα: Τέσσερις στήλες, εννιά σημεία και ένα μεγάλο ταμείο, από τις προτάσεις του sports3.gr!

Επίσημη πρεμιέρα έκανε την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου οι τέσσερις νέες στοιχηματικές στήλες τou sports3.gr. H αρχή έγινε με το «δεξί», καθώς βγήκαν όλα τα σημεία που πρότειναν και οι τέσσερις στήλες! Συνολικά σας δώσαμε εννιά σημεία, κάναμε το απόλυτο και σας στείλαμε σε ένα «μεγαλοπρεπές» ταμείο!

Ο Goldtipster πήγε με το «μέταλλο» του πρωταθλητή και δικαιώθηκε. Η στήλη εμπιστεύτηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Χετάφε και την Ίντερ μέσα στη Φλωρεντία. Μεγάλα διπλά και μεγάλο ταμείο σε απόδοση 3,14!

Ο Bet Impossible, βρήκε ένα σημείο που έμοιαζε… «impossible», καθώς βρήκε την «βόμβα» στο Μπιλμπάο και το μεγάλο διπλό της Ράγιο Βαγιεκάνο. Μπορεί να… καρδιοχτύπησε, όμως στο 96′ ο Ραδαμέλ Φαλκάο έγινε ο λυτρωτής. Ένα σημείο και να… καίει σε απόδοση 4.85!

Ο Overakias… δικαίωσε το όνομα του. Το «λαγωνικό» των γκολ… μύρισε τέρματα στα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι – Γουίκομπ, Φορτούνα Σίτιαρντ – Άγιαξ και Φιορεντίνα – Ίντερ. «Ξεκούραστο» ταμείο σε απόδοση 4,90 με τις προτάσεις στα πρώτα δύο παιχνίδια να βγαίνουν από ημίχρονο, ενώ στη Φλωρεντία όλα τελείωσαν στο 55ο λεπτό!

Τέλος ο «Κουβάς… Δαγκωτός» μόνο κουβάς δεν αποδείχθηκε. Η «σβηστή» κυριαρχία της Λίβερπουλ στο Νόριτς, τα πολλά γκολ στην έδρα της Φιορεντίνα και το «ξύλο» στο Παλμέιρας – Ατλέτικο Μινέιρο βγήκαν μέχρι… κεραίας. Τεράστιο ταμείο με συνολική απόδοση 13,90!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA