Στοίχημα: Ταμείο μέσω Κατάρ τα ξημερώματα
Ετικέτες: ,

Στοίχημα: Ταμείο μέσω Κατάρ τα ξημερώματα

   13.10.2021 | 17:20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Sports3.gr και του Overakia στο κουπόνι της Πέμπτης, με επιλογές από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για δυνατό ταμείο.

Δεν μας βγήκαν οι χθεσινές στοιχηματικές επιλογές, η εθνική έσπασε τα δοκάρια και δεν επιβεβαίωσε το G/G  στην ήττα με 2-0 από τη Σουηδία, ενώ η Ουκρανία έμεινε στο 1-1 με τη Βοσνία στο Λβίβ. Έτσι μόνο η Πολωνία μας επιβεβαίωσε το ποντάρισμα στο διπλό στα Τίρανα με γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στα Τίρανα. Στοίχημα: Ταμείο μέσω Κατάρ τα ξημερώματα

Στοίχημα: Ταμείο μέσω Κατάρ τα ξημερώματα

Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές από το στοιχηματικό κουπόνι με ποντάρισμα στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ, από τη ζώνη της Κεντρικής Αμερικής. 

Στοίχημα: Ονδούρα – Τζαμάικα,  03:05

Η Ονδούρα υποδέχεται την Τζαμάικα τα ξημερώματα της Πέμπτης για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ το 2022.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις με την Ονδούρα να έχει 3 βαθμούς και την Τζαμάικα 2 σε πέντε αγώνες ενώ έχουν και τον ίδιο συντελεστή τερμάτων (2:8).

Γενικότερα προβληματικές επιθέσεις που σκοράρουν με το σταγονόμετρο και ευάλωτες άμυνες που δέχονται αρκετές φάσεις και πολλά γκολ. Αμφότερες πολύ δύσκολα θα προκριθούν στα τελικά. Στοιχηματικά το ματς δύσκολα θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ αρκεί βέβαια να μην κολλήσει στο μηδέν που θα είναι καταδικαστικό και για τις δύο ομάδες..

Σημείο: 2-3 γκολ 

Ενδεικτική Απόδοση: 2.00

Στοίχημα: Καναδάς – Παναμάς, 02:30 

Ο Καναδάς για τη ζώνη των προκριματικών  της κεντρικής Αμερικής υποδέχεται τον Παναμά τα ξημερώματα της Πέμπτης για την πέμπτή αγωνιστική των ομίλων.

Ο Καναδάς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με επτά βαθμούς και ο Παναμάς στην τέταρτη ένα βαθμό πάνω με 8. Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται με τον Καναδά να είναι η πιο ποιοτική ομάδα και δικαιολογημένα να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί αλλά το 1.50 που προσφέρεται στον Μ.Ο των εταιρειών δεν είναι ικανοποιητικό.

Το ματς δύσκολα θα ανοίξει και θα επιβεβαιώσει τα πολλά γκολ. Επιλέγουμε και εδώ το 2-3 γκολ.

Σημείο: 2-3 γκολ

Ενδεικτική Απόδοση: 2.00

Προτάσεις

Καναδάς – Παναμάς: Σύνολο 2-3 γκολ (2.00)

Ονδούρα- Τζαμάικα: Σύνολο 2-3 γκολ (2.00)