Στοίχημα: Ψηλά… η νίκη του Παναμά

Στοίχημα: Ψηλά… η νίκη του Παναμά

   13.10.2021 | 13:06

Στοίχημα: Με τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου από τον όμιλο της κεντρικής Αμερικής η σημερινή (13/10) μας «μπόμπα».

Ούτε μία «μπόμπα» δεν ήρθε στους χθεσινούς (12/10) αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Έτσι, δεν μας επιβεβαίωσε και το «διπλό» της Αυστρίας κόντρα στην Δανία, σε μία πολύ δύσκολη επιλογή, η οποία, ωστόσο, πλήρωνε πολύ για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Προχωράμε, όμως, με τη σημερινή (13/10) μας «μπόμπα», με στόχο να καταφέρουμε να επιστρέψουμε και πάλι στο ταμείο.

Και σήμερα θα ψάξουμε μία υψηλή απόδοση, όπως πάντα στη συγκεκριμένη στοιχηματική στήλη, και αυτή θα είναι από τον αγώνα του Καναδά κόντρα στον Παναμά.

Στοίχημα: Ψηλά… η νίκη του Παναμά

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Παναμάς μετά τη νίκη του κόντρα στην ποιοτικότατη ομάδα των Η.Π.Α.

Μάλιστα, με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 8 βαθμούς, όντας στην 3η θέση του ομίλου, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τις Η.Π.Α. Στην κορυφή βρίσκεται το Μεξικό με 11 βαθμούς, ενώ 7 βαθμούς έχει ο Καναδάς. Στοίχημα: Ψηλά… η νίκη του Παναμά.

Ο Καναδάς βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο, οι τιμές των στοιχηματικών εταιρειών δεν δείχνουν θεωρούμε την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τον Καναδά, ενώ το «διπλό» του Παναμά πληρώνει κάτι λιγότερο από 6 φορές τα λεφτά μας.

Μία απόδοση, την οποία δεν θα την αφήσουμε, ποντάροντας στη νίκη του Παναμά, με στόχο επιστροφή στα καλά ταμεία!

Φυσικά, το έργο του Παναμά δεν είναι εύκολο, με τον Καναδά να διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία, μάλιστα, παίρνει δύναμη από τον κόσμο της.

Όμως, σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να παραβλέπουμε την υπερβολική τιμή του «διπλού» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με τον Παναμά να είναι ικανός, το έδειξε και κόντρα στις Η.Π.Α. πριν από μερικές ημέρες, για να φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο.

Κάτι το οποίο αν πετύχει θα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόταση: Καναδάς – Παναμάς 2

Ενδεικτική απόδοση: 5.90