Στοίχημα: Με Γαλλία για το σερί…

Στοίχημα: Με Γαλλία για το σερί…

   26.09.2021 | 17:01

Στοίχημα: Η Λανς έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία τη φετινή σεζόν και είναι ικανή για το «διπλό» στην έδρα της Μαρσέιγ.

Ένα ακόμη ταμείο σας οδηγήσαμε το Σάββατο (25/09), με το «διπλό» της Τρόμσο κόντρα στην Λίλεστρομ να έρχεται και μάλιστα σχετικά εύκολα, πληρώνοντάς μας σχεδόν 5 φορές τα λεφτά μας.

Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς για ένα ακόμη ταμείο, το τέταρτο στην εβδομάδα, με την επιλογή μας για την Κυριακή (26/09) να είναι από το πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Εκεί η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί την Λανς, με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν φαβορί για τη νίκη τους γηπεδούχους. Βέβαια, αδικούν κατάφορα οι αποδόσεις την Λανς, η οποία έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία τη φετινή σεζόν, έχοντας δείξει ότι είναι ικανή για «ζημιές» σε οποιαδήποτε έδρα, με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Μαρσέιγ δεν πατάει… καλά το τελευταίο διάστημα, φαίνεται αυτό και από το 0-0 κόντρα στην Ανζέ πριν από μερικές ημέρες. Με τις αδυναμίες της να είναι εμφανείς και η Λανς να διαθέτει εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.

Το «διπλό» προσφέρεται σε τιμές 5πλασιασμού και αξίζει σίγουρα το ρίσκο στο ποντάρισμά μας.

Φυσικά, η επιλογή μας έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε στη συγκεκριμένη μας στοιχηματική στήλη, εδώ πάμε για τα πολλά… Και όπως έχει γίνει αντιληπτό, τα καταφέρνουμε εξαιρετικά, μετρώντας 3 ταμεία σε 6 μέρες. Με τα τρία χαμένα μας δελτία να είναι κοντά και αυτά στο ταμείο!

Η πρόταση: Μαρσέιγ – Λανς: 2

Ενδεικτική απόδοση: 4.50