Στοίχημα: Με… φόρα για ένα ακόμη ταμείο!

Στοίχημα: Με… φόρα για ένα ακόμη ταμείο!

   01.10.2021 | 13:35

Στοίχημα: 5 ταμεία σε 10 προτάσεις με «μπόμπες»… Και συνεχίζουμε.

Επιστρέψαμε στα ταμεία την Πέμπτη (30/09), κλείνοντας με θετικό τρόπο το ευρωπαϊκό κουπόνι της εβδομάδας. Μάλιστα, αυτό ήταν το 5ο ταμείο σε 10 προτάσεις στη συγκεκριμένη μας στοιχηματική στήλη, όπου επιλέγουμε «μπόμπες», πηγαίνοντας για τα πολλά. 50% επιτυχία δεν το λες και άσχημα; Αντίθετα, για τις αποδόσεις που προτείνουμε το λες και εξαιρετική επίδοση. Μάλιστα, οι 4 από τις 5… αποτυχίες μας δεν μας δικαίωσαν για λίγο, με τις ομάδες που είχαμε προτείνει να παλεύουν μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Χθες, λοιπόν, Πέμπτη (30/09) η Λέγκια Βαρσοβίας επικράτησε με 1-0 της Λέστερ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, πληρώνοντάς μας κάτι περισσότερο από 5 φορές τα λεφτά μας!

Συνεχίζουμε με την πρότασή μας για την Παρασκευή (01/10), ώστε να κάνουμε καλή αρχή και τον Οκτώβριο.

Αυτή θα είναι από το πρωτάθλημα της β’ Ολλανδίας, σε ένα πρωτάθλημα όπου συνηθίζονται οι… ανατροπές. Αυτή την αγωνιστική η Ος θα αντιμετωπίσει την Ντε Γκράαφτσαπ, με τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους.

Λανθασμένα κατά τη γνώμη μας, με την Ος να έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, παίζοντας πολύ δυνατά, ιδίως στο γήπεδό της. Ο άσος, λοιπόν,  σε τιμές 4πλασιασμού δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και θα τον προτιμήσουμε.

Η Ντε Γκράαφτσαπ βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την Ος στον βαθμολογικό πίνακα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο δίνεται τόσο φαβορί για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θα ρισκάρουμε, λοιπόν, στον άσο, ελπίζοντας να «τιμωρήσουμε» για μία ακόμη φορά τις στοιχηματικές εταιρίες, οδηγώντας σας σε ένα ακόμη μεγάλο ταμείο!

Το ρίσκο μας βγαίνει και δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να κυνηγάμε «εκπλήξεις», πηγαίνοντας για τα πολλά!

Πρόταση: Ος – Ντε Γκράαφτσαπ 1

Ενδεικτική απόδοση: 4.25