Στοίχημα ΑΪΚ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ: Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό»

Στοίχημα ΑΪΚ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ: Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό»

   20.09.2021 | 19:37

Στοίχημα: Σουηδικό ντέρμπι απόψε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί για την «έκπληξη».

Σουηδικό ντέρμπι απόψε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί για την «έκπληξη».

ΑΪΚ Στοκχόλμης – Γκέτερμποργκ: Δυνατή αναμέτρηση απόψε (20/09, 20:00) για το πρωτάθλημα της Σουηδίας ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις στη χώρα. Δύο ομάδες που έχουν μεγάλη κόντρα, η οποία φτάνει στα επίπεδα του μίσους στις τάξεις των οπαδών τους.

Βέβαια, πλέον, τη φετινή σεζόν, έχουν διαφορετικούς στόχους, αφού η ΑΪΚ κυνηγάει τον τίτλο του πρωταθλήματος, ούσα 2η με παιχνίδι λιγότερο από την 1η Γιουργκόρντεν, ενώ η Γκέτερμποργκ βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τη χρονιά να μην έχει εξελιχθεί όπως περίμεναν οι ιθύνοντες και ο κόσμος της ομάδας.

Ωστόσο, η ομάδα της Στοκχόλμης δείχνει να μην πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Μιέλμπι την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα, η Γκέτερμποργκ του Γιάννη Ανέστη προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Χάλμσταντ.

Η Γκέτερμποργκ έχει δυνατό ρόστερ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να έχει καταφέρει να το αξιοποιήσει. Κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι είναι ικανή να πράξει απόψε, παίρνοντας το «διπλό» από το γήπεδο της ΑΪΚ.

Φυσικά, η συγκεκριμένη επιλογή ενέχει ρίσκο, ωστόσο, στις αποδόσεις που δίνεται, κοντά στο 4.5 αξίζει το ποντάρισμά μας. Να σημειωθεί, ότι η Γκέτεμποργκ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει άνετα με 2-0 της AΪΚ, γιατί, λοιπόν, να μην τα καταφέρει και απόψε, πληρώνοντας μας και μάλιστα πολύ καλά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες.

Σημείο: 2

Ενδεικτική απόδοση: 4.5